luni, 23 august 2010

Veşti bune! În 2012 Dumitru Persu se retrage la Măldăreşti !!!

Citesc astăzi cu stupoare o declaraţie a vicepreşedintelui CJ Dumitru Persu prin care îl critică pe Romeo Rădulescu, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea.
Şi ce spune domnul Persu? „Romeo Rădulescu nu este matur, nu este un tip de perspectivă care să gândească proiecte de anvergură. El crede că tot ce zboară se mănâncă!".

Aveam de gând să mă opresc din a critica partea PSD-istă a conducerii CJ Vâlcea. Numai că, din punctul meu de vedere, toţi oamenii implicaţi în politică trebuie să aibă noţiunea declaraţiilor lor. Şi domnul Persu îmi lasă impresia ca nu o are.

Păi tocmai domnul Persu să vorbească de maturitate, de perspectivă, de proiecte de anvergură ?!?!?! Asta este o aberaţie fără margini !!! Până la urmă Râmnicu Vâlcea are în curs de finanţare 9 proiecte din fonduri europene în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană. La elaborarea acestui Plan şi a celor nouă proiecte Romeo Rădulescu a lucrat efectiv împreună cu primarul Mircia Gutău. Oraşul acesta evoluează, se dezvoltă şi se modernizează vazând cu ochii ! Faptul că acum în oraş se lucrează pe o mulţime de fronturi este de lăudat. Schimbăm total reţelele de canalizare şi alimentare cu apă, modernizăm Calea lui Traian, introducem în subteran toate cablurile aeriene, se asfaltează în continuare parcările dintre blocuri şi străzi secundare, şamd. În Râmnic lucrurile se mişcă !!!

Ce ne facem domnule Persu cu JUDEŢUL ?!?!?! Este el condus de oameni maturi din punct de vedere administrativ şi politic, de oameni de perspectivă, de oameni care să găndească proiecte de anvergură ???

Deocamdată nu aţi dovedit-o !!! Dar mai avem doi ani de mandat !!! Cine ştie ? Poate o să mă contraziceţi... prin fapte !!!

Mai spune Dumitru Persu că dacă râmnicenii îl vor alege din nou primar pe Romeo Rădulescu în 2012 dumnealui se va muta la casa părintească din Măldăreşti. Părerea mea este că, având în vedere cum evoluează lucrurile comparativ în judeţ şi în municipiu, vicepreşedintele Persu va avea două motive pentru a se retrage la Măldăreşti. În primul rând Romeo Rădulescu va fi reconfirmat ca primar pentru a continua modernizarea Râmnicului. În al doilea rând, având în vedere starea dezastruoasă din judeţ, vâlcenii îi vor cere domnului Persu să se retragă (din păcate nu în glorie) la Măldăreşti şi să lase oameni mai "de perspectivă" să gestioneze destinele acestui judeţ.

S-auzim de bine !!!

Bogdan Almaşi

Un comentariu:

  1. Mda. Cred ca este putin adevarat ce scrieti domnule Almasi, chiar nu sunteti partinitor.Concluzia mea este ca va descurcati la scris mai bine decat jucati baschet

    RăspundețiȘtergere